Регенератор за зајакнување и против опаѓање на косата со органски кофеин и аргинин

380 ден

  

  • Зајакнување и негување со природна формула за слаба и ретка коса
  • Ја зајакнува должината на косата и го намалува опаѓањето на косата предизвикано од кршење на косата
  • Косата многу лесно се чешла
  • За погуста, поисполнета и подобро негувана коса до врвовите
  • Нежен, чисто природен мирис
Количина: 150 ml