Тоник за зајакнување и против опаѓање на косата со органски кофеин и аргинин

650 ден

 

  • За слаба и ретка коса
  • Против опаѓање на косата и зголемување на растот на косата
  • Обезбедува чувство на погуста коса
  • Обезбедува виталност и еластичност
  • За природно посилна и подолга коса
Количина: 75 ml