Маска за коса со органски волчји трн за регенерација и нега на оштетена коса

750 ден

  • Интензивна нега
  • Ја регенерира оштетената косата и ја прави отпорна на штетни влијанија
  • Богатата веганска формула од природен органски волчји трн длабински ја храни хосата и го спречува нејзиното кршење
Количина: 150 ml