Warning: Constant FORCE_SSL_ADMIN already defined in /home/fnpypkwz/public_html/logona.mk/wp-config.php on line 87
Logona органска козметика - Age Protection НОЌНА крема за екстра регенерација на кожата, со органски волчји трн и природен хијалурон

Age Protection НОЌНА крема за екстра регенерација на кожата, со органски волчји трн и природен хијалурон

1.890 ден

  • Ја интензивира регенерацијата на клетките во текот на ноќта
  • Ја зацврстува и одржува еластичноста на кожата
  • Интензивно ја храни кожата
  • Интензивано ја хидрира кожата
  • Ја затегнува кожата
  • Ја зголемуваат заштитната бариера на кожата
  • Без алкохол
  • Веган
Количина: 50 ml