SANTE-Растителна боја за коса-тера

575 ден

  • 100% Чисто растителна, 100% Природна, 100% Убава, 100% Индивидуална
  • Експресивна јачина на боја
  • Долготрајна повеќестрана боја
  • Екстра волумен, нега и свиленкаст сјај на косата
  • Без пероксиди, амониум или други хемиски компоненти
  • Без синтетички бои, мириси или конзерванси
  • ЧИСТО БОТАНИЧКА
Количина: 100 gr

Нема на залиха

Шифра: 40181 Категории: , , , ,