Age Protection 2-фазен СЕРУМ за зацврсување на кожата со органски волчји трн и природен хијалурон

1.990 ден

  • Ектра зацврстување и одржување на еластичноста на кожата
  • Интензивно ја храни кожата
  • Интензивано ја хидрира кожата
  • Ја затегнува кожата
  • Ја зголемуваат заштитната бариера на кожата
  • Без алкохол
  • Веган
Количина: 30 ml