Растителна боја за коса 101 – интензивно црна

650 ден

  • Особено нежно боење на косата
  • Интензивна боја, сјај и волумен на косата
  • 100% природно потекло
  • Со хранливо масло од шикакаи овошје
  • Без пероксиди, амониjак или други хемиски компоненти
Количина: 100 gr

Нема на залиха