Логона витаминска крема за изедначување на тенот, со органски морков и витамин F

1.050 ден

  • За рамномерен тен
  • За природен сјај на кожата
  • Ја штити кожата од слободните радикали
  • Интензивна хидратација
  • Брчките се минимизираат и видливо редуцираат
  • Моментално видлив ефект
Количина: 30 ml