SANTE-Хидратантен регенератор со органско манго и алое

350 ден

 

    • Наменет за сува коса
    • Обезбедува интензивна хидратација
    • Ја штити косата од сушење
    • Ја зајакнува и подобрува еластичноста на косата, без да ја оптоварува
    • Со чист природен тропски мирис

Количина: 150 ml

Нема на залиха