SANTE-3 (три) минутна маска за сјајна коса со органска бреза и растителни протеини

520 ден

 

    • Oбезбедува интензивна нега со хидратација
    • На косата и дава нов сјај со свиленкаста мекост
    • Ја зајакнува структурата на косата и дава живост без да ја оптоварува
    • Интензивна нега, брза и лесна за употреба
    • Висока толеранција и дерматолошки тестирана

Количина: 100 ml