SANTE-Хидратантен шампон за сува коса со органско манго и алое

570 ден

 

    • Наменет за сува коса
    • Обезбедува интензивна хидратација
    • Ја штити косата од сушење
    • Со чисто природен, тропски мирис
    • Висока толеранција и дерматолошки тестиран

Количина: 500 ml