ПЕРФЕКТЕН БАЛАНС СО БИОЛОШКИОТ РИТАМ НА КОЖАТА

Ревитализирачки формули, засновани на најсовремени истражувања направени во полето на ОРГАНСКАТА козметика

LOGONA производите за нега и чистење на кожата на лицето, формулирани се на начин што ги задоволуваат индивидуалните потреби на вашата кожа. При изработка на производите користени се најновите сознанија од областа на дерматологијата земајќи ги предвид и надворешните фактори кои секојдневно влијаат на вашата кожа.

LOGONA ГО СЛЕДИ ПРИНЦИПОТ НА САМОКОРЕКЦИЈА НА КОЖАТА

Нашата кожа е жива и осетлива. Таа реагира на промените на годишните времиња, животните околности, како и на влијанијата на надворешната средина. Со дејството на овие фактори, здравата и нормална кожа може да стане масна, сува и многу осетлива. Вообичаениот пристап за нега на кожата – да се додадат маснотии и влажност на сувата кожа, а да се отстранат кај масната кожа – едноставно не е адекватен. Со ваков пристап кожата добива погрешен сигнал поради кој самата не може да го реши проблемот. LOGONA производите дејствуваат на друг, поинаков начин.

НЕГА НА ЛИЦЕ ВО СОГЛАСНОСТ СО БИОЛОШКИОТ РИТАМ НА КОЖАТА

Почувствувајте го задоволството на природно убава, здрава кожа. Производите LOGONA ја хранат и штитат вашата кожа користејќи ја силата на лековитите растенија. Активните растителни состојки и првокласните растителни масла ѝ даваат на вашата кожа сè што ѝ е потребно за да ја одржи својата природна свежина, здравје и убав изглед. LOGONA пристапот за нега се заснова на најновите научни сознанија за кожата, како и на разбирањето на нејзините природни функции. Ваквата стручност овозможува развој на производи кои нежно и ефикасно ги стимулураат сопствените сили на кожата за самокорекција и излекување. Во согласност со природниот ритам и потребите на кожата, производите се формулирани на начин што ѝ овозможуваат хидратација и заштита од надворешните влијанија во текот на денот, а истовремено ги стимулураат нејзините природни регенеративни процеси во текот на ноќта.

LOGONA НЕГАТА НА ЛИЦЕTO ЈА ПОКАЖУВА СВОЈАТА НАЈДОБРА СТРАНА СО ЦЕЛОСНО НОВА ЛИНИЈА НА ПРОИЗВОДИ

Со иновативни формули базирани на најновите истражувања на полето на ОРГАНСКАТА козметика; луксузни, целосно природни мириси; нов дизајн – повеќе органски екстракти и активни состојки од кога било претходно. Покрај сите промени, LOGONA останува верна на своите оригинални вредности и подобра од кога било. Повеќе од 40-годишното искуство во развојот и производството на ОРГАНСКАТА козметика резултираше со најновите висококвалитетни производи, сите развиени и произведени во Германија. LOGONA ОРГАНСКАТА козметика ја прават самите производи единствена по тоа што имаат NATRUE сертификат за органска и природна козметика. Затоа што вашата кожа го заслужува само најдоброто!

LOGONA СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ СЕРИИ ЗА РАЗЛИЧНИ ТИПОВИ КОЖА

[age protection]

зрела кожа – против брчки

ПОВЕЌЕ

PUR

многу чувствителна и иритирана кожа

ПОВЕЌЕ

[bio aloe]

чистење на лице за сите типови кожа

ПОВЕЌЕ

ПРОТИВ ЦРВЕНИЛО

куперозна кожа

ПОВЕЌЕ

ХИДРАТАЦИЈА И ЗАШТИТA

сува и нормална кожа

ПОВЕЌЕ

ПРОТИВ МОЗОЛЧИЊА И АНКИ

масна/проблематична и комбинирана кожа

ПОВЕЌЕ

ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЈА

нормална кожа

ПОВЕЌЕ

ИНТЕНЗИВНА ХРАНЛИВА НЕГА

сите типови кожа

ПОВЕЌЕ

LOGONA гаранција за квалитет

NATRUE

Сертификат за природна органска козметика

ДРАГОЦЕНИ ЕКСТРАКТИ

Органски квалитет

ААТ

Беза тестирање на животни

EcoControl

Сертификат за органски квалитет на суровините

VEGAN

Не содржат состојки од животинско потекло

Повеќе од 40 години историја