КАКО ДА ПЛАТАМ?

Плаќањето можете да го извршите на еден од следниве начини:

1. Со платежните картички VISA, MasterCard, Maestro и Diners Club.

Динерс Клуб кредитната картичка овозможува максимум 12 месечни рати. * При плаќање со Динерс Клуб кредитна картичка трошокот ќе биде поделен на 12 рати, за корекција на истиот јавете се на (02) 15 155.

 

2. Плаќање во готово (при испораката на нарачката на адресата за испорака). 

Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово, на курирот кој ќе Ви ја донесе стоката. Според Законот за Спречување на перење на пари и финансирање на тероризам Член 182, став 2, започнувајќи од 01.06.2019 година, максималната вредност на една нарачка за плаќање во готово е 30.750 ден. Секоја единечна нарачка која ја надминува таа сума нема да може да се плати во готово, туку мора да се одбере еден од останатите начини на плаќање.

Ако имате прашања или забелешки слободно обратете се на телефон (02) 240 30 30 (пон.-пет. 09-16h) или на е-пошта: info@jass.com.mk.