КАКО ДА НАРАЧАМ?

Одберете го производот што Ве интересира и кликнете на копчето текстот „ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА“. Со кликнување на копчето „ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА” одбраниот производ е ставен во Вашата кошничка.

За повеќе производи повторете ја постапката. Кошничката ги чува сите информации за производите што сте ги одбрале.

Кога ќе завршите со одбирањето производи, во кошничката кликнете на текстот „ВИДИ КОШНИЧКА” и ќе се појави страна каде можете да ги видите производите кои се ставени во кошничката со содветна цена и количина. Сега можете да ја измените количината на одбраните производи или да избришите (отстранете) одреден производ.

За да ги купите одбраните производи, кликнете на текстот „ПРОДОЛЖИ КОН ПЛАЌАЊЕ”.

Пополнете ги соодветно полињата кои се однесуваат за ПОДАТОЦИ ЗА НАПЛАТА/ Адреса за испорака. Доколку сакате друга адреса за испорака (различна од она наведена во регистрацијата) одберете опција „Достави до друга адреса”. Полињата означени со „* ” се задолжителни за пополнување.

Одберете начин на плаќање:

1. Со платежните картички VISA, MasterCard, Maestro и Diners Club. 

2. Плаќање во готово при испорака – значи дека фактурата за нарачката ќе ја платите на курирот кој ќе Ви ја донесе стоката.

Потоа кликнете на копчето со текст „НАРАЧАЈ”.

По кликнувањето на копчето со текст „НАРАЧАЈ” ќе добиете е-пошта, на адресата запишана во вашата регистрација, со детали од нарачката.

Во текот на истиот или следниот работен ден ќе бидете контактирани за испораката.

Вашите нарачки можете да ги видите ако притиснете на „ПРИКАЖИ НАРАЧКИ” доколку сте најавени на страницата и тоа во делот за корисничкиот профил.

Ако имате прашања или забелешки слободно обратете се на телефон (02) 240 30 30