OCEANIC – Гел за смирување на отоци, повреди-модринки

290 ден

  • Го намалува отокот што може да се појави по повреда
  • Го намалува отокот на местото на модрината
  • Има релаксирачки ефект
  • Пријатно чувство на ладење на кожата
  • Дерматолошки тестиран на лица со алергиски кожни заболувања
Количина: 40 gr