Age Protection МАСКА за екстра зацврстување на кожата, со органски волчји трн и природен хијалурон

320 ден

  • Обезбедува интензивна хидратација
  • На кожата и дава поголема цврстина и еластичност
  • Ја затегнува кожата
  • Ја зголемуваат заштитната бариера на кожата
  • Без алкохол
  • Веган
Количина: 2×7,5 ml