Age Protection ДНЕВНА крема за интензивна хранлива нега со органски волчји трн и органски мед

1.790 ден

  • Интензивно ја храни кожата
  • Ектра зацврстување и одржување на еластичноста на кожата
  • Интензивано ја хидрира кожата
  • Ја затегнува кожата
  • Ја зголемуваат заштитната бариера на кожата
  • Без алкохол
Количина: 50 ml