Спреј за коса со органско алое

785 ден

  • За заштита на косата од топлина, фенирање, пеглање, чешлање, како и од статичкиот електрицитет
  • Наменет за обликување на сите типови на коса
  • Jа хидрира и заштитува косата од сушење и ја прават мазна и мека
  • Спрејот ја штити косата и овозможува термичка заштита до 200°
Количина: 150 ml

Нема на залиха