Swiss Energy Omega-3 Multivit

830 ден

Содржи висока концентрација на Омега-3 масни киселини и 12 есенцијални витамини. Овој комплекс е идеален за одржување на сите
витални функции и системи на телото.

EPA и DHA придонесуваат за нормална функција на срцето

DHA придонесува за одржување на нормална мозочна функција

DHA придонесува за одржување на нормален вид

Витамин ите Ц, Б1 (тиамин), Б2 (рибофлавин), Б6, Б12 и ниацинот придонесуваат за нормален енергетски метаболизам

Витамините А, Ц, Д, Б6 и Б12 придонесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем

Количина: 30 капсули

Нема на залиха