Swiss Energy липозомски серум за лице

1.750 ден

Липозомска хијалуронска киселина + QT 40 + Pentavitin® + витамини А, Е, Б5 + омега 3,6

Голем ефект на затегнување

Забележително помлад изглед

Интензивна, долготрајна влажност

Зацврстување и затегнување на кожата

Количина: 30 ml

Нема на залиха