Рол-он кристален дезодоранс

435 ден

  • 24 часа свежина
  • Безбеден за многу чувствителна кожа
  • Не го попречуваа природниот механизам на потење и нормалната функција на поттните жлезди
  • Без алкохол
Количина: 50 ml