ИЗИЛАКС бимби концентриран сируп

595 ден

без глутен веган

Опстипација, нередовна и тврда столица?

Природно решение

ИЗИЛАКС бимби сируп – Природен лаксатив (Сорбитол + Манитол) = 2 – Брзо празнење

Количина: 200 ml

Нема на залиха