1.025 ден

  • Ја негува и заштитува многу чувствителната кожа
  • Го зачувува балансот на кожата
  • Обезбедува рамнотежа на влажност и маснотија
  • Препорачано од германското здружение за алергија и астма (DAAB)
Количина: 200 ml