АПЕТИТО бимби концентриран сируп

595 ден

Намален апетит?

Природно решение

APPETITO бимби сируп – Директно го подобрува апетитот

Вашиот мал јунак одбива да јаде? Веќе сте ги испробале сите тактики, како „лета авионче … иде чичко полицаец … една лажиците за мама, дада, тета …?? Пробајте со вкусниот АПЕТИТО бимби сирупот.

Количина: 200 ml

Нема на залиха