AGE PROTECTION – Серум за интензивен лифтинг

2.015 ден

  • Високо концентрирана нега со моментален видлив лифтинг ефект
  • Ја намалува длабочината на брчките
  • Го спречува настанувањето на нови брчки
  • Ја измазнува кожата и дава волумулен
Количина: 30 ml