AGE PROTECTION – Регенеративна ноќна крема

1.795 ден

  • Ја потикнува клеточната регенерација
  • Ја стимулира природната регенерација на кожата
  • Ги намалува видливите лини (брчки)
  • Интензивно ја хидрира кожата во текот на ноќта
Количина: 30 ml