AGE PROTECTION – Дневна крема

1.705 ден

  • Ја потикнува сопствената заштита на кожата
  • Ги стимулира природните регенеративни функции
  • Ги измазнува видливите линии
  • Ја штити кожата од предвремено стареење предизвикано од стрес и факторите на животната средина
Количина: 30 ml