Хидратантна крема – 24 часа

336 ден

  • Хидратација и енергија
  • Ја зголемува еластичноста на кожата
  • Спречува сушење на кожата
  • Ја прави кожата да се чувствува убаво
Количина: 50 ml

На залиха