Стик (кристален дезодоранс)

650 ден

  • Природно го намалува растот на бактериите предизвикувачи на непријатниот мирис без пореметување на работата на потните жлезди
  • Особено е погоден за осетлива кожа
  • За долготрајна свежина
  • BDIH сертифициран природен производ
  • Bез парфеми, алкохол, бои, конзерванси и соли на алуминиум хлорид
  • Дерматолошки тестиран
  • Со минерални пигменти
Количина: 100 gr

Нема на залиха