Мека крема за раце со органско алое и органско маслиново масло

195 ден

  • Ја храни и ја штити кожата на рацете и спречува нејзино сушење
  • Ја смирува чувствителната и сува кожа, ја храни и ѝ ја враќа мекоста и еластичноста
  • Органското алое и органскиот ши-путер се грижат за чувствителната и проблематична кожа на рацете
  • Погодна за сите типови на кожа
Количина: 75 ml