Крема за баланс на кожата – 24 часа

420 ден

  • За добро негувана и избалансирана кожа
  • Ја разгалува кожата и ја негува совршено
  • За нежно регулирање на балансот на маснотиите и хидратацијата на кожата
  • За севкупен усогласен тен
Количина: 50 ml