Енергетски гел за туширање со органски кофеин и органски зелен чај

196 ден

  • Ја негува кожата
  • Нежно и темелно ја чисти кожата
  • Балансираната формула со органски кофеин и органски зелен чај
  • За добар почеток на денот
Количина: 250 ml

На залиха