Богат лосион за тело со органски акаи бобинки и масло од семки на грозје

320 ден

  • Ја негува и интензивно ја хидрира кожата
  • Ја подобрува еластичноста на кожата
  • Го враќа природниот здрав и убав изглед на кожата
  • Ја прави кожата исклучително мека
  • Природна нега за релаксирана кожа
Количина: 250 ml