LOGONA - Сертифицирана природна и органска германска козметика

Пионер на природна органска козметика – LOGONA лидер во иновации
Како пионери во природната органска козметика, LOGONA длабоко верувава на нежната моќ на растенијата повеќе од 40 години. Постојаното истражување, развојот и унапредувањето доведоа до развој на строго контролирани природни органски козметички производи кои го негуваат секој маж и жена, како и целото семејство, од глава до пети. 

Повеќе

ECO-COSMETICSПовеќе

PharmalifeПовеќе

Swiss EnergyПовеќе

Швајцарско ПРОИЗВОДСТВО – Швајцарски КВАЛИТЕТ – Швајцарска  ЕНЕРГИЈА

ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

Платиниум швајцарски нано капсули со продолжено ослободување

Повеќе

ОМЕГА

За различни намени (срце, мозок, зглобови, очи, кожа, имунолошки систем…)

Повеќе

ЦРН ЛУК

Клуч за долговечноста и виталноста! Со вредни витамини од групата Б

Повеќе

ХЕРБАЛНИ БАЛСАМИ

Производи на 100% природна основа наменети при проблеми со зглобовите, коските, мускулите, итн.

Повеќе

ВИТАМИНСКА КОЗМЕТИКА

Професионална фармацевтска козметика заснована на алпски билки органски одгледани во Швајцарија

Повеќе

препорачани производи

корисни информации

ПРОИЗВОДИ НА ПОПУСТ